Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmävastaava, Väylähankkeiden suunnitelma- ja toteumatietojärjestelmät

Valtio Valtimo

Väylävirasto on noin 400 hengen asiantuntijavirasto. Vastaamme tie- ja rataverkon sekä vesiväylien suunnittelusta, kehittämisestä ja kunnossapidosta sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamisesta. Vastaamme myös liikenteenohjauksen ja talvimerenkulun järjestämisestä.
Toimimme liikennejärjestelmäsuunnittelussa maakuntien liittojen, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden ensisijaisena kumppanina.
Olemme tilaajavirasto. Vuosibudjettimme on 2 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 14 000 henkeä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.4.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 1.2.2021  14:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsinki (Pasila), Opastinsilta 12 A, PL 33, 00521 Helsinki
Tampere, Yliopistonkatu 38, 33100 Tampere

Tässä vaiheessa toivomme vain CV:n liitteeksi. Muut mahdolliset liitteet pyydämme rekrytoinnin edetessä

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Väyläviraston Hankkeet -toimialalle suunnitelma- ja toteumatietojärjestelmän järjestelmävastaavaa ylitarkastajan virkaan.

Järjestelmävastaavana tulet vastaamaan Väyläviraston tie-, rata- ja vesiväylähankkeiden suunnitelma- ja toteumatietojärjestelmän eli Projektivelhon käyttöönotosta, järjestelmän jatkokehittämisestä ja ylläpidosta sekä järjestelmän käyttöön liittyvistä menetelmistä ja ohjeista.
Järjestelmässä hallitaan Väyläviraston ja ELY-keskusten väylähankkeiden hanketietoja sekä niihin liittyviä digitaalisia suunnitelma- ja toteuma-aineistoja.

Tietojärjestelmän toteutusvaihe ja käyttöönottoprojekti ovat käynnissä ja järjestelmän ylläpitovaihe alkaa kesällä 2021.
Järjestelmävastaavana tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti:

• vastata Projektivelho- järjestelmän käyttöönottoprojektin loppuun saattamisesta
• vastata järjestelmän jatkokehittämisestä ja kehittämistarpeiden määrittelystä
• vastata järjestelmän ylläpidosta ja sen organisoinnista
• vastata järjestelmään liittyvistä ohjeista ja menetelmistä
• tukea väylähankkeiden eri vaiheiden tietojen hallintaa Projektivelho-järjestelmässä (suunnitteluvaiheet, rakentaminen ja siirto kunnossapitoon)


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin