Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Jatkuvan oppimisen koordinaattori, Oulu

Valtio Oulu

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.4.2020, Aloitusajasta voidaan sopia erikseen.. Päättyy 31.3.2021.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikainen erillisrahoitus.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva virastotyöaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 4.3.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Veteraanikatu 1, 90100 OULU

Hakemuksen liitteeksi toivotaan tiiviitä hakijan osaamista ja kokemusta kuvaavia liitteitä ja CV, mieluiten pdf-muodossa.

Viran/tehtävän kuvaus:

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksessa on haettavana jatkuvan oppimisen koordinaattorin määräaikainen virkasuhde. Tehtävä on sijoitettu Osaaminen ja työelämä -yksikköön ja toimipaikka on Oulu. Tehtävä täytetään 1.4.2020 alkaen tai muuna erikseen sovittavana aikana. Tehtävän kesto on yksi vuosi aloitusajasta lähtien eteenpäin. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että tehtävä jatkuisi tämän jälkeen, mutta mikäli määrärahoissa tapahtuu muutos, tehtävää jatketaan niiden puitteissa.

Koordinaattorin tehtävänä on edistää hallituksen työllisyystavoitteen saavuttamista, työurien pidentämistä sekä alueellista kumppanuutta parantamalla työmarkkinoiden toimivuutta ja kohtaanto-ongelmia. Tehtävä tukee kansallisen jatkuvan oppimisen strategian toimeenpanoa alueellisesti. Koordinaattori kehittää sekä koulutustarjonnan suuntaamista että monipuolistamista työmarkkinoiden työvoima- ja osaamistarpeiden mukaisesti. Koordinaattori toimii Pohjois-Pohjanmaalla Oulun seudulla käynnistyneessä jatkuvan oppimisen verkostossa. Tavoitteena on kehittää maakunnan "osaamisen ekosysteemiä" siten, että siitä muodostuu toimiva ja pysyväisluonteinen toimintamalli. Työ sisältää jonkin verran matkustamista Pohjois-Pohjanmaalle painottuen.

Koordinaattorin tehtävän tavoitteena on myös osallistua tarpeen mukaan työllisyydenhoidon kuntakokeilujen valmisteluun. Pohjois-Pohjanmaalla on nykyisellä tietämyksellä alkamassa sekä Oulun että Raahen seudun kuntakokeilut.

Koordinaattorin pääasiallinen tehtävä on ammatilliseen osaajapulaan liittyvä koordinaatiotyö. Koordinaattori kehittää yhteistyössä toisen asteen oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen, yritysten, seudullisten kehittämisyhtiöiden, TE-hallinnon ja kuntien kanssa jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia ja yhteensovitusta, oppimis- ja ohjauspolkuja, hankkeita ja rahoitusmahdollisuuksia (kansalliset määrärahat, EU-ohjelmat). Koordinaattori valmistelee tehtävää varten toiminta- ja verkostoitumissuunnitelman tavoitteineen ja huolehtii viestinnästä. Tehtäviin kuuluu myös muita mahdollisia esimiehen antamia tehtäviä. Tehtävän sisältöä voidaan määrittää valittavan henkilön osaaminen huomioiden.


Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin