Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Johdon assistentti

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Rannikkolaivasto on laivastovalmiusyhtymä, jonka tehtäviin kuuluu ylläpitää korkeaa valmiutta alueellisen koskemattomuuden turvaamiseen, meriliikenteen suojaamiseen ja merellisten hyökkäysten torjuntaan sekä kouluttaa sodanajan joukkoja merivoimille. Rannikkolaivaston merellistä suorituskykyä voidaan käyttää muiden viranomaisten tukemiseen ja kansainvälisiin kriisinhallintatehtäviin. Aluksilla työtovereista muovautuu merihenkinen ja yhteistyökykyinen joukko, sillä merellä ollaan tiiviisti yhdessä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.5.2020, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: sijaisuus
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116 h 15 min / 3 vko, keskimäärin 7 h 21 min / pvä
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.2.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Rannikkolaivasto (Turku), PL 5, 20241 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Rannikkolaivaston esikuntaan henkilöstöosastolle johdon assistenttia. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.12.2020 asti.

Tehtävässä toimit Rannikkolaivaston ylimmän johdon assistenttina. Vastaat johdon aikataulujen koordinoinnista sekä vierailujen, tilaisuuksien ja matkojen järjestelyistä sekä niihin liittyvistä hankinnoista ja lupa-asioista. Tehtävään kuuluu myös sisäistä asiakaspalvelua ja palkitsemisasioita. Pidät yhteyttä sidosryhmiin (ml. englanti ja ruotsi) sekä osallistut joukko-osaston tilaisuuksien valmisteluun ja toteuttamiseen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Lähde: valtio.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin