Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Johtaja

Valtio Valtimo

Maahanmuuttovirasto on maahanmuutto-, turvapaikka-, pakolaisuus- ja kansalaisuusasioissa asiantuntija-, palvelu- ja päätöksenteko-organisaatio, joka toteuttaa Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Virasto tuottaa tietopalveluja poliittisen päätöksenteon tueksi sekä kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä varten. Lisäksi virasto ylläpitää vastaanottojärjestelmää. Henkilöstömme määrä on noin 1000 ja toimipisteitä sekä palvelupisteitä on usealla paikkakunnalla; Helsinki, Kuhmo, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pudasjärvi, Raisio, Rovaniemi, Tampere ja Vaasa.

Visiomme mukaan rakennamme elinvoimaista ja turvallista Suomea. Maahanmuuttoviraston työntekijät ovat maahanmuuttohallinnon keskeisiä asiantuntijoita, yhteistyökumppaneita ja palveluosaajia. Rekrytoimme ja kehitämme vastuullisia toimijoita, rohkeita uudistajia ja vahvoja verkostovaikuttajia.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.7.2019, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 30.6.2020.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden syy: sijaisuus.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.5.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Maahanmuuttovirasto, Pasilan toimipiste, Opastinsilta 12 A,  Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Maahanmuuttoviraston oikeus- ja maatietoyksikössä on avoinna johtajan (vaativuustaso 14) viransijaisuus ajalle 1.7.2019 - 30.6.2020.

Johtaja vastaa yksikön toiminnan johtamisesta, valvonnasta ja kehittämisestä sekä yksikön toiminnan tuloksellisuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta.

Oikeus- ja maatietoyksikköön kuuluu oikeuspalvelu, maatietopalvelu, tietosuojatulosalue, Maahanmuuttokirjasto ja Euroopan muuttoliikeverkoston kansallinen yhteyspiste. Johtaja toimii näiden kokonaisuuksien prosessinjohtajien esimiehenä, vastaa viraston päätöksenteon laadun ja laillisuusvalvonnan kehittämisestä, koordinoi viraston kansainvälistä yhteistyötä ja toimii viraston johtoryhmän jäsenenä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Säädettynä kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys virkaan kuuluviin tehtäviin sekä käytännössä osoitettu johtamistaito. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin