Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Johtaja

Valtio Valtimo

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1200 asiantuntijaa ja tutkijaa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, Virassa aloitus 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 17.8.2020  12:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Mannerheimintie 166, 00300 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:


Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen organisaatio uudistuu 1.1.2021.

Haemme

johtajaa

vakinaiseen virkaan 1.10.2020 lähtien tai sopimuksen mukaan.


THL:ssä on käynnissä toiminnan muutosohjelma, jossa laitoksen toimintatavat ja rakenne uudistuvat. Nyt haemme johtajaa johtamaan uutta väestön terveyden ja hyvinvoinnin ja niiden edistämisen teemoihin keskittyvää kokonaisuutta. Osastojen tehtäväkenttä tarkentuu heti loppukesästä, ja osasto- ja yksikkötasoa rakennetaan tulevan syksyn aikana ja uusi organisaatio aloittaa toiminnan 1.1.2021.

Johtajana johdat ja kehität toimintaa sekä vastaat THL:n strategisten tavoitteiden toimeenpanosta osastollasi. Toimit osastosi yksikönpäälliköiden esimiehenä ja vastaat osastosi resursoinnista ja yksiköiden välisestä yhteistyöstä. Edustat laitosta johtamasi osaston tehtäväkenttään kuuluvissa asioissa. Raportoit suoraan pääjohtajalle ja kuulut laitoksen johtoryhmään, jonka jäsenenä osallistut koko laitoksen johtamiseen ja uudistamiseen.

Virassa on 6 kk koeaika.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tohtorin tutkinto, hyvä perehtyneisyys osastonsa tehtäviin, käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin