Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Johtava asiantuntija, uusiutuvan energian lupamenettelyiden yhteyspisteviranomainen

Valtio Valtimo

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on monialainen, alueellinen toimija. Edistämme alueemme elinvoimaa, kestävää kasvua ja hyvää tulevaisuutta sekä hyvinvointia ja sisäistä turvallisuutta. Hoidamme elinkeinoihin, ympäristöön ja liikenteeseen liittyviä tehtäviä asiakkaidemme eli ihmisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Teemme tiiviisti työtä yhdessä sidosryhmiemme ja kumppaneidemme kanssa. Työskentelemme Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla ympäristö- ja liikenneasioissa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.3.2021, tai sopimuksen mukaan koeaika 6 kk
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.1.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Alvar Aallon katu 8, 60100 SEINÄJOKI
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Wolffintie 35, 6 krs, 65100 VAASA
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Pitkänsillankatu 15, 67100 KOKKOLA

Viran/tehtävän kuvaus:

Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksessa on haettavana johtavan asiantuntijan vakituinen virka. Johtavalle asiantuntijalle kuuluvat ne tehtävät, jotka Etelä-Pohjanmaan ELY-keskukselle on esitetty lain uusiutuvan energian tuotantolaitosten lupamenettelyistä ja muista hallinnollisista menettelyistä (1145/2020) mukaisena yhteyspisteviranomaisena. Lisäksi johtavan asiantuntijan työhön kuuluu tätä työtä tekevien muiden henkilöiden ohjaaminen yhteyspisteviranomaistiimin vetäjänä.

Yhteyspisteviranomainen on uusi valtakunnallisesti keskitetty tehtävä, johon kuuluu uusiutuvaan energiaan liittyvien hankekehittäjien neuvonta hallinnollisissa menettelyissä, niitä koskevan menettelykäsikirjan laatiminen sekä määräaikojen seuranta ja niitä koskeva päätöksenteko.

Tehtävä sijoittuu Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ympäristö- ja luonnonvarat vastuualueelle. Työskentelypaikkana on Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen Seinäjoen, Vaasan tai Kokkolan toimipaikka. Työnantaja tarjoaa hyvät etätyömahdollisuudet: tehtävän hoitoon liittyvissä etätyömahdollisuuksissa noudatetaan ELY-keskusten yhteisiä etätyöperiaatteita


Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin