Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Johtava hallintovouti, oikeudellinen yksikkö

Valtio Valtimo

Ulosotto on osa oikeuslaitosta ja oikeusministeriön hallinnonalaa. Ulosottolaitoksen tavoitteena on oikeudenmukainen, korkealaatuinen, tehokas ja taloudellinen ulosottojärjestelmä, joka edistää yhteiskunnan oikeusturvaa.

Ulosottolaitoksen perustehtävänä on tuomioiden ja suoraan ulosottokelpoisten saatavien täytäntöönpano. Täytäntöönpanotehtävät hoidetaan osapuolten oikeudet ja velvoitteet huomioon ottaen.

Nykyisin ulosottolaitos muodostuu keskushallintoviranomaisena toimivasta Valtakunnanvoudinvirastosta ja 22 paikallisesta ulosottovirastosta. Ulosotto organisoidaan 1.12.2020 alkaen yhdeksi valtakunnalliseksi virastoksi, Ulosottolaitokseksi. Ulosottolaitoksessa on keskushallinto ja operatiivisia toimintayksiköitä. Toimintayksiköistä perustäytäntöönpanon ja erityistäytäntöönpanon yksiköt ovat valtakunnallisia ja laajan täytäntöönpanon viisi yksikköä alueellisia. Ulosottolaitoksen täytäntöönpanoa tukevat toimistotehtävät on organisoitu valtakunnalliseen yhteiset palvelut -yksikköön.

Ulosottolaitoksen henkilöstömäärä on noin 1 150 ja sen toimipaikat sijaitsevat 64 paikkakunnalla. Ulosottolaitoksen päätoimipaikka sijaitsee Turussa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2020. Päättyy 30.11.2025.
Määräaikaisuuden syy: Kyseessä on virka, johon nimitetään viiden vuoden määräajaksi (Laki ulosottokaaren muuttamisesta 778/2019, voimaan 1.12.2020).
Työaikamuoto: Muu. Tehtävään ei sovelleta työaikalakia.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 16.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Ulosottolaitos/ Turku, Kauppiaskatu 1, 20100 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:

Johtava hallintovouti nimitetään virkaan viiden vuoden määräajaksi.

Johtava hallintovouti vastaa Ulosottolaitoksen keskushallinnon oikeudellisen yksikön johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisuudesta. Yksikkö vastaa ulosottoviranomaisen toimintaa koskevien kantelu- ja vahingonkorvausasioiden käsittelystä sekä Ulosottolaitoksen tietosuoja-asioista.

Oikeudellisessa yksikössä työskentelee johtava hallintovouti, neljä hallintovoutia ja kaksi erityisasiantuntijaa.

Johtava hallintovouti on Ulosottolaitoksen johtoryhmän jäsen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Johtavan hallintovoudin kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteen muu ylempi korkeakoulututkinto kuin kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisterin tutkinto sekä hyvä perehtyneisyys ulosottotoimeen ja hallintotehtäviin. Johtavalla hallintovoudilla on lisäksi oltava tehtävän hoitamisessa tarvittava johtamistaito.

Lisäksi edellytetään julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) 6 §:n 1 momentin mukaista suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Lähde: valtio.fi

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin