Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Johtava veroasiamies, yhteisöjen tuloverotus

Valtio Valtimo

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja
osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis- ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa ja kokonaisuuksien hahmottamista. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Veronsaajien oikeudenvalvontayksikkö on yksi Verohallinnon valtakunnallisista yksiköistä, jonka tehtävänä on valvoa valtion, kunnan ja muiden veronsaajien oikeutta verotuksessa ja muutoksenhaussa. Yksikkö käyttää veronsaajien puhevaltaa verotuksessa muun muassa antamalla vastineita vero- ja maksuvelvollisten valituksiin sekä hakemalla muutosta verotus- ja lainkäyttöviranomaisten ratkaisuihin.

Yksikössä on neljä toimintaryhmää: henkilöverotus- ja yritysverotusryhmä, yhteisöverotusryhmä, kulutusverotusryhmä sekä varainverotusryhmä. Kunkin ryhmän asiantuntijajohdosta vastaa johtava veroasiamies. Yksikössä on yhteensä noin 30 veroasiamiestä ja he työskentelevät eri puolilla maata.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.5.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Veronsaajien oikeudenvalvontayksikkö, PL 91 , 00052 Vero

Viran/tehtävän kuvaus:

Johtavan veroasiamiehen tehtäviin kuuluvat yhteisöjen tuloverotuksen oikeudenvalvontatehtävät. Johtava veroasiamies ohjaa tällä tehtäväalueella yksikön ratkaisukäytännön oikeellisuutta ja yhtenäisyyttä, ratkaisee tulkinnanvaraisia, laajakantoisia tai periaatteellisesti merkittäviä tapauksia, seuraa verotuksen oikeus- ja ratkaisukäytäntöä, tiedottaa uudesta oikeuskäytännöstä, antaa suosituksia, lausuntoja ja muuta tarpeellista ohjausta sekä tekee yhteistyötä Verohallinnon eri yksiköiden asiantuntijoiden kanssa.

Johtava veroasiamies käyttää yksikön puhevaltaa kaikissa veroprosessin vaiheissa sekä erityisesti korkeimmassa hallinto-oikeudessa ja kaikissa yksikön muutoksenhakuun liittyvissä asioissa yhteistyössä veroasiamiehen kanssa.

Tehtävän tarkemmasta sisällöstä sovitaan erikseen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kielitaitovaatimuksena on julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) 6 §:n mukainen suomen ja ruotsin kielen taito.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin