Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Julkisen oikeusavustajan O1 viransijaisuus Keski-Suomen oikeusaputoimistossa

Valtio Keskis

Keski-Suomen oikeusaputoimisto on oikeusministeriön hallinnonalalla toimiva toimisto, joka kuuluu Länsi- ja Sisä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin ja jonka tehtävänä on tuottaa oikeusapu- sekä talous- ja velkaneuvontapalveluja.
Keski-Suomen oikeusaputoimistolla on toimipaikat Jyväskylässä, Jämsässä, Viitasaarella sekä Äänekoskella.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2019. Päättyy 30.9.2021.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden kesto 1.10.2019 - 30.9.2021, kuitenkin enintään vakinaisen viranhaltijan virkavapauden ajan. Tehtävä päättyy ennen 30.9.2021 mikäli mahdollinen Valtion oikeusapu- ja edunvalvontapiirin organisaatiouudistuksen täytäntöönpano sitä edellyttää.
Työaikamuoto: Muu. Ei työaikalain alainen
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keski-Suomen oikeusaputoimisto, Kotakennääntie 3, 44100 ÄÄNEKOSKI

Viran/tehtävän kuvaus:

Julkinen oikeusavustaja hoitaa julkisen oikeusavustajan virkaan kuuluvia tehtäviä, joihin kuuluu muun muassa esiintymistä tuomioistuimessa sekä asiakirjojen, sopimusten ja valitusten laatimista.
Virka on viraston yhteinen. Länsi- ja Sisä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiirin johtaja määrää virkapaikan, mikä on tällä hetkellä Keski-Suomen oikeusaputoimiston Äänekosken toimipaikka.
Viransijaisuus on täytettävissä 1.10.2019 lukien.

Tehtävä on ilmoitettu uudelleen haettavaksi. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa ilman uutta hakemusta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Valtion oikeusapu- ja edunvalvontapiireistä annetun lain mukaan julkisen oikeusavustajan viran kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteen muu ylempi korkeakoulututkinto kuin kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä kokemus oikeudenkäyntiavustajan työstä tai tuomarin tehtävien hoitamisesta. Virassa edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) 6 §:n 1 momentin mukaisesti.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin