Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

KAAKKOIS-SUOMEN YMPÄRISTÖ JA LUONNONVARAT – VASTUUALUEEN JOHTAJA

Valtio Kaakkola

ELY-keskukset edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset kuuluvat työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan. Keskuksia ohjaavat työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi sisäasiainministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, maa- ja metsätalousministeriö, ympäristöministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö sekä Liikennevirasto.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2020. Päättyy 31.12.2024.
Määräaikaisuuden syy: Tehtävän luonne.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.9.2019  12:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Ympäristöministeriö, Aleksanterinkatu 7, PL 35, 00023 VALTIONEUVOSTO

Viran/tehtävän kuvaus:

Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksessa on haettavana

YMPÄRISTÖ JA LUONNONVARAT VASTUUALUEEN JOHTAJAN VIRKA, joka täytetään määrä-ajaksi ajalle 1.1.2020 - 31.12.2024.

(ID 35-80-2019)

Johtaja vastaa vastuualueen johtamisesta ja sen toiminnan tuloksellisuudesta ja tulos-tavoitteiden saavuttamisesta. Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen tehtäväalaan kuuluu ympäristönsuojeluun, alueiden käyttöön, rakentamisen ohjaukseen, kulttuuriympäristön hoitoon, luonnon monimuotoisuuden suojeluun ja kestävään käyttöön sekä vesivarojen käyttöön ja hoitoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi sen tehtävänä on valvoa yleistä etua ympäristö- ja vesiasioissa, tuottaa ja jakaa ympäristöä koskevaa tietoa sekä parantaa ympäristötietoisuutta, ehkäistä ja torju
ympäristövahinkoja ja -haittoja, huolehtia valtion vesitaloudellisista luvista ja yksityisoikeudellisista sopimuksista sekä huolehtia ympäristö-, vesihuolto- ja vesistötöiden toteuttamisesta.

Ympäristöministeriö nimittää ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtajan.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena vastuualueen johtajan virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, käytän-nössä osoitettu johtamistaito, johtamiskokemus sekä tehtävien edellyttämä perehtyneisyys
virkaan kuuluviin tehtäviin. Johtajalta edellytetään lisäksi valtion virkamiehiltä vaadittava kotimaisten kielten taito.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin