Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kaksi asiantuntijaa kansantalouden tilinpitoon

Valtio Valtimo

Tilastokeskus on monipuolinen yhteiskuntatiedon tuottaja ja kansainvälisesti aktiivinen toimija. Tuomme luotettavan ja ajantasaisen tiedon asiakkaiden hyödyksi ja yhteiskunnalliseen keskusteluun. Tiedosta tulevaisuus on visiomme. Tilastokeskuksessa työskentelee noin 800 asiantuntijaa eri aloilta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.7.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 24.6.2019  15:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Tilastokeskus, Työpajankatu 13 , 00580 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Tarjoamme haasteita Talous- ja ympäristötilastot -yksikössä kansantalouden tilinpidon laadinta- ja kehittämistehtävissä. Kansantalouden tilinpito on keskeinen makrotalouden kuvausjärjestelmä ja sen kokoamiseen käytetään lukuisia lähdeaineistoja ja -tilastoja.

Haemme kahta asiantuntijaa kansantalouden tilipidon sektoritilien alueelle. Toinen asiantuntija vastaa vakuutussektoria ja toinen rahoituslaitoksia koskevien tietojen laadinnasta ja laadinnan kehittämisestä sektoritileillä. Asiantuntijat vastaavat myös omien sektoreidensa osalta vakuutustoimintatilaston ja luottolaitosten tilinpäätöstilaston tuottamisesta sekä niitä koskevista kansainvälisistä tietotoimituksista. Molemmissa tehtävissä on mahdollista osallistua sektoritilinpidon laadinnan kehittämiseen laajemminkin.

Tehtäviin kuuluu oman tehtäväalueen kansallista ja kansainvälistä sidosryhmäyhteistyötä. Tehtävät sijoittuvat Talous- ja ympäristötilastot -yksikössä Julkinen talous ja sektoritilinpito vastuualueelle.


Lähde: valtio.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin