Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kaksi käräjäsihteerin virkaa Y9

Valtio Valtimo

Pohjanmaan käräjäoikeus on noin 80 henkilön alioikeusyksikkö, jonka hallinnollinen kanslia on Vaasassa ja toinen kanslia Kokkolassa. Istunto- ja kansliatyöt tehdään sekä Vaasan että Kokkolan toimipaikoissa. Käräjäoikeuden tuomiopiiri käsittää Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakuntien alueet. Tämä koskee yleisesti rikos-, riita- ja hakemusasioita. Yrityssaneerauksissa, ulosottovalituksissa, maaoikeusasioissa ja riidattomissa velkomusasioissa tuomiopiiri on laajempi.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2019, Tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 15.7.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pohjanmaan käräjäoikeus/Kokkola, Kaarlelankatu 27, 67100  Kokkola

Viran/tehtävän kuvaus:

Kaksi käräjäsihteerin virkaa Pohjanmaan käräjäoikeuden Kokkolan toimipaikassa. Käräjäsihteerin tehtäviin kuuluu lainkäyttöasioiden valmistelu ja jälkityöt kansliassa sekä istuntojen pöytäkirjaaminen. Tehtäviin voi kuulua myös asiakaspalvelu, avioeroasioiden ja riidattomien velkomusasioiden ratkaiseminen ja muut laamannin määräämät tehtävät. Nyt haettavat käräjäsihteerin tehtävät tultaneen sijoittamaan käräjäoikeuden riidattomien asioiden yksikköön. Virat ovat käräjäoikeuden yhteisiä ja työtehtäviä voidaan vaihtaa tarpeen mukaan.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtäviin ei ole säädettyjä kelpoisuusehtoja.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin