Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kaksi käräjätuomarin (T 13) virkaa Helsingin käräjäoikeudessa

Valtio Helsinki

Käräjäoikeuksissa käsitellään riita-, rikos- ja hakemusasioita. Helsingin käräjäoikeus tuottaa oikeusturvaa yli 600 000 helsinkiläiselle sekä tuhansille yrityksille ja muille yhteisöille. Salmisaaren oikeustalossa sijaitseva Helsingin käräjäoikeus on Suomen suurin käräjäoikeus henkilökunnan ja käsiteltävien asioiden määrällä mitattuna. Palveluksessamme on 350 virkamiestä. Helsingin käräjäoikeus on kaksikielinen tuomioistuin.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2020, Virat tulevat avoimiksi 1.7.2020 ja 1.11.2020 alkaen ja ne täytetään aikaisintaan 1.12.2020.
Työaikamuoto: Muu. Työaikalakia ei sovelleta.
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 13.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsingin käräjäoikeus, Porkkalankatu 13, 00180 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Helsingin käräjäoikeudessa on haettavana kaksi käräjätuomarin T 13 virkaa.

Käräjätuomari johtaa prosessia ja ratkaisee käräjäoikeuteen vireille tulevia riita-, hakemus- ja rikosasioita.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan voidaan nimittää oikeustieteen muun ylemmän korkeakoulututkinnon kuin kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisterin tutkinnon suorittanut oikeamielinen Suomen kansalainen, joka aikaisemmalla toiminnallaan tuomioistuimessa tai muussa tehtävässä on osoittanut, että hänellä on täytettävänä olevan viran menestyksellisen hoitamisen edellyttämä perehtyneisyys viran tehtäväalaan sekä tarvittavat henkilökohtaiset ominaisuudet.

Tuomariksi nimitettävällä on oltava tuomioistuimen tuomiopiirin väestön enemmistön kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. (Tuomioistuinlain 10 luku 1 § ja 9 §).

Hakemukseen tulee liittää ajantasainen nimikirjanote tai tarvittavat todistukset tutkinnoista ja työkokemuksista.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin