Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kaksi käräjätuomarin (T 13) virkaa Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa

Valtio Valtimo

Käräjäoikeuden tehtävänä on antaa oikeusturvaa tuomiopiirissään ratkaisemalla sen käsiteltäväksi saatetut asiat riippumattomasti, oikeudenmukaisesti, nopeasti ja varmasti. Espoon ja Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudet yhdistyivät 1.1.2019 lukien. Uuden Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden tuomiopiiri on seuraava: Espoo, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio ja Vihti. Käräjäoikeuden kanslia sijaitsee Espoossa ja lisäksi sillä on istuntopaikka Raaseporissa. Uuden käräjäoikeuden toimitilahanke on käynnistetty. Toimitilojen valmistumiseen saakka käräjäoikeuden työskentely tapahtuu Espoossa, Lohjalla ja Raaseporissa. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus kuuluu Helsingin hovioikeuspiiriin. Käräjäoikeudessa työskentelee noin 140 henkilöä, ja se on kaksikielinen. Väestön enemmistön kieli on suomi.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2021, Viroista toinen tulee avoimeksi 15.4.2021 lukien ja toinen 1.8.2021 lukien. Tehtävien aloittamisaika tarkentuu nimitysmenettelyn aikana.
Työaikamuoto: Muu. Työaikalakia ei sovelleta
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 17.5.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus, Espoon kanslia, Vitikka 1 B, 02630 ESPOO
Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus, Lohja, Postikatu 3 C, 08100 LOHJA
Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus, Raasepori, Ajurinpuisto 4, 10600 TAMMISAARI

Hakemukseen tulee liittää ajantasainen nimikirjanote tai tarvittavat todistukset tutkinnoista ja työkokemuksista.

Viran/tehtävän kuvaus:

Käräjätuomarin päätehtävänä on käsitellä joko rikosasioita tai riita-asioita sekä lisätehtävänä muita käräjäoikeudessa käsiteltäviä asiaryhmiä. Tehtävänkuvan tarkemmasta sisällöstä päättää lainkäyttöosaston johtaja.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan voidaan nimittää oikeustieteen muun ylemmän korkeakoulututkinnon kuin kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisterin tutkinnon suorittanut oikeamielinen Suomen kansalainen, joka aikaisemmalla toiminnallaan tuomioistuimessa tai muussa tehtävässä on osoittanut, että hänellä on täytettävänä olevan viran menestyksellisen hoitamisen edellyttämä perehtyneisyys viran tehtäväalaan sekä tarvittavat henkilökohtaiset ominaisuudet. Tuomariksi nimitettävällä on oltava tuomioistuimen tuomiopiirin väestön enemmistön kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. (Tuomioistuinlain 10 luku 1 ja 9 §).

Hakemukseen tulee liittää ajantasainen nimikirjanote tai tarvittavat todistukset tutkinnoista ja työkokemuksista.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin