Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Käräjäsihteeri 2 kpl ja ma. käräjäsihteeri 1kpl

Valtio Valtimo

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on Suomen suurimpia käräjäoikeuksia, ja sen kanslia sijaitsee Turussa. Käräjäoikeudella on lisäksi istuntopaikka Salossa. Käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvat Varsinais-Suomen maakunnan kunnat. Käräjäoikeus on kaksikielinen, enemmistökielenä on suomi. Käräjäoikeudessa työskentelee 160 henkilöä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, Aloitus aikaisintaan 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen virkasuhde alkaa 8.9.2020.. Päättyy 22.7.2021.
Määräaikaisuuden syy: Perhevapaasijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 3. Vakinainen virka 2 kpl, määräaikainen virkasuhde 1 kpl
Hakuaika päättyy: 7.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Varsinais-Suomen käräjäoikeus, Sairashuoneenkatu 2-4, 20100 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:

Käräjäsihteerin tehtäviin kuuluu erilaisia tuomioistuinmenettelyyn liittyviä tehtäviä kuten käsiteltävien asioiden kirjallinen valmistelu, pöytäkirjan pitäminen istunnossa sekä asiakaspalvelu. Sihteeri voi työskennellä käräjäsihteerinä esimerkiksi riita-, rikos- tai summaarisissa asioissa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena käräjäsihteerin virkaan on oikeustradenomin tai muu virkaan soveltuva tutkinto.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin