Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Käräjäsihteeri Y9 määräaikainen virkasuhde

Valtio Valtimo

Lapin käräjäoikeudessa on 1.1.2019 alkaen kansliat Rovaniemellä ja Kemissä sekä niiden lisäksi istuntopaikat Ivalossa, Kittilässä, Sodankylässä ja Utsjoella. Käräjäoikeudessa on henkilöstöä noin 70, joista 20 on tuomareita. Käräjäoikeudessa on kaksi lainkäyttöosastoa, joista toisen päävastuualue on rikosasioiden käsittely ja toisen laajojen riita-asioiden käsittely, sekä hallinto-osasto. Laamanni määrää tuomareiden ja muun henkilöstön sijoittamisesta eri kanslioihin ja osastoille.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020. Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: Tehtävien väliaikainen hoitaminen
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 6.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Rovaniemen kanslia, Oikeustalo, Valtakatu 17, 96200 Rovaniemi

Viran/tehtävän kuvaus:

Käräjäsihteeri voi työskennellä käräjäsihteerinä joko rikos-, riita- tai summaarisissa riita-asioissa. Käräjäsihteerin tehtäviin voi kuulua erilaisia tuomioistuinmenettelyyn liittyviä tehtäviä kuten käsiteltävien asioiden kirjallinen valmistelu, lainkäyttöasioiden valmistelu ja jälkityöt kansliassa sekä istuntojen pöytäkirjaaminen. Virkasuhteeseen nimitetty henkilö voidaan sijoittaa joko Rovaniemen tai Kemin kansliaan.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Käräjäsihteerin virkaan ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Virkaan valitulle voidaan asettaa enintään 6 kk:n koeaika.

Parhaimmat edellytykset viran hoitamiselle antavat esimerkiksi oikeustradenomin tai opintosisällöltään vastaavat opinnot sisältävä tutkinto tai käytännön kokemuksella saavutettu vastaava hyvä perehtyneisyys tuomioistuimen kansliatyöhön.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin