Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Käräjäsihteerin Y9 määräaikainen virkasuhde

Valtio Valtimo

Lapin käräjäoikeudessa on 1.1.2019 alkaen kansliat Rovaniemellä ja Kemissä sekä niiden lisäksi istuntopaikat Ivalossa, Kittilässä, Sodankylässä ja Utsjoella. Käräjäoikeudessa on henkilöstöä noin 70, joista 20 on tuomareita. Käräjäoikeudessa on kaksi lainkäyttöosastoa, joista toisen päävastuualue on rikosasioiden käsittely ja toisen laajojen riita-asioiden käsittely, sekä hallinto-osasto. Laamanni määrää tuomareiden ja muun henkilöstön sijoittamisesta eri kanslioihin ja osastoille.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2020, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: Väliaikainen tehtävien hoitaminen
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.11.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Käräjäsihteeri voi työskennellä käräjäsihteerinä joko rikos- tai riita-asioissa. Käräjäsihteerin tehtäviin kuuluu erilaisia tuomioistuinmenettelyyn liittyviä tehtäviä kuten käsiteltävien asioiden kirjallinen valmistelu, lainkäyttöasioiden valmistelu ja jälkityöt kansliassa sekä istuntojen pöytäkirjaaminen. Tehtäviin voi kuulua myös summaaristen riita-asioiden käsittely ja ratkaiseminen. Tehtävänkuvan tarkemmasta sisällöstä päättää lainkäyttöosaston johtaja ja käräjäsihteerien yksikön osastovastaava.
Viran sijoituksesta joko Rovaniemen tai Kemin kansliaan laamanni päättää neuvoteltuaan asiasta virkaan valitun kanssa.


Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Käräjäsihteerin virkaan ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Virkaan valitulle voidaan asettaa enintään 6 kk:n koeaika.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin