Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Käräjäsihteerin Y9 virka

Valtio Virta

Lapin käräjäoikeudessa on kansliat Rovaniemellä ja Kemissä sekä niiden lisäksi istuntopaikat Ivalossa, Kittilässä, Sodankylässä ja Utsjoella. Käräjäoikeudessa on henkilöstöä noin 70, joista 20 on tuomareita. Käräjäoikeudessa on kaksi lainkäyttöosastoa, joista toisen päävastuualue on rikosasioiden käsittely ja toisen laajojen riita-asioiden käsittely, sekä hallinto-osasto. Laamanni määrää tuomareiden ja muun henkilöstön sijoittamisesta eri kanslioihin ja osastoille.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.3.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.2.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Rovaniemen kanslia, Oikeustalo, Valtakatu 17, 96200 Rovaniemi
Kemin kanslia, Valtakatu 39 , 94100 Kemi

Viran/tehtävän kuvaus:

Käräjäsihteerin tehtävään kuuluu erilaisia tuomioistuinmenettelyyn liittyviä tehtäviä kuten käsiteltävien asioiden hallinnointi, kirjallinen valmistelu, pöytäkirjan pitäminen istunnossa, asiakaspalvelu ja delegoitujen lainkäyttöasioiden ratkaiseminen omalla vastuulla.
Tehtävänkuvan tarkemmasta sisällöstä päättää lainkäyttöosaston johtaja ja käräjäsihteerien yksikön osastovastaava. Virkapaikasta joko Rovaniemelle tai Kemiin päättää laamanni keskusteltuaan virkaan valitun kanssa.


Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Käräjäsihteerin virkaan ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Virkaan valitulle voidaan asettaa enintään 6 kk:n koeaika.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin