Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kaupallinen neuvos

Valtio Valtimo

Ulkoministeriö edistää Suomen ja suomalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia sekä toimii turvallisen ja oikeudenmukaisen maailman hyväksi. Ulkoministeriö ja sen alainen edustustoverkko ulkomailla palvelevat suomalaisia, suomalaista talouselämää ja yhteiskuntaa, valtion johtoa sekä eduskuntaa.

Suomen edustustot palveluineen ovat koko suomalaisen yhteiskunnan ja kaikkien suomalaisten käytettävissä. Eri maissa sijaitsevien suurlähetystöjen, konsulaattien ja muiden toimipisteiden lisäksi Suomella on edustustoja kansainvälisissä järjestöissä, esimerkiksi YK:ssa. Työn kirjo ulottuu valtioiden välisten suhteiden hoidosta yksittäisten kansalaisten avustamiseen.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2020, Tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Ulkoministeriö, Laivastokatu 22, PL 176, 00023 Valtioneuvosto

Liitä mukaan CV

Viran/tehtävän kuvaus:

Kaupallisen neuvoksen päätehtäviä ovat itäisen Euroopan ja Keski-Aasian maiden kauppapolitiikkaan ja suomalaisyritysten markkinoillepääsyyn liittyvät kysymykset, kehitysmaatuonnin helpottaminen sekä maatalouskauppaan ja terveys- ja kasvinsuojelusääntelyyn liittyvät kauppapoliittiset kysymykset.

Työtä tehdään läheisessä yhteistyössä ministeriön itä- ja kehityspoliittisen osaston ja Suomen edustustojen sekä muiden ministeriöiden, eri sidosryhmien ja Euroopan komission kanssa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja perehtyneisyyttä virkaan kuuluviin tehtäviin. Kielitaidon osalta edellytetään suomen kielen erinomaista ja ruotsin kielen vähintään tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi työtehtävissä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa. Valitun henkilö tulee olla Suomen kansalainen.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin