Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kielenkääntäjä

Valtio Valtimo

Suojelupoliisi on turvallisuus- ja tiedustelupalvelu, jonka tehtävänä on torjua kaikkein vakavimpia valtioon ja demokraattiseen yhteiskuntaan kohdistuvia uhkia. Suojelupoliisi tuottaa tiedustelun ja analyysin avulla ennakoivaa tilannekuvaa valtiojohdolle ja viranomaisille. Yhteiskunnalliset kumppanuudet ovat työssämme ensiarvoisen tärkeitä.

Suojelupoliisissa työskentelee yli 400 eri alojen asiantuntijaa niin poliisi- kuin siviiliviroissa. Arvojamme ovat laillisuus, luotettavuus ja laatu. Arvostamme työntekijöissämme uudelle avointa toimintatapaa, joustavuutta ja halua kehittyä.

Tutustu Suojelupoliisiin: https://www.supo.fi/rekry

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.. Päättyy 31.5.2022.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden syynä on sijaisuus.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 22.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsinki, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen kielenkääntäjän määräaikainen virkasuhde, joka sijoittuu terrorismin torjunnan yksikköön Helsingissä. Kielenkääntäjän tehtäviin kuuluvat arabian kielen käännös- ja tulkkaustehtävät.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Suojelupoliisin virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen. Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin