Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kihlakunnanulosottomies, Varsinais-Suomen ulosottovirasto

Valtio varsinais

Ulosotto on osa oikeuslaitosta. Ulosottovirastojen tehtävänä on tuomioistuinten antamien tuomioiden täytäntöönpano sekä esimerkiksi maksamattomien verojen ja sakkojen perintä. Velkojille tilitetään vuosittain yhteensä noin miljardi euroa. Ulosotolla on myös muita tehtäviä kuten häätöjen sekä lapsen huoltoa ja tapaamisoikeutta koskevien päätösten täytäntöönpano. Tavoitteenamme on tehokas, korkealaatuinen ja taloudellinen ulosottojärjestelmä, joka edistää yhteiskunnan oikeusturvaa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2019. Päättyy 30.11.2020.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden perusteena on ulosottolaitoksen rakenneuudistus (VML 9.2 §).
Työaikamuoto: Muu. Ei työaikalain alainen
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Varsinais-Suomen ulosottovirasto Turun toimipaikka, Linnankatu 43, 20100 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:

Varsinais-Suomen ulosottovirastossa julistetaan haettavaksi määräaikainen kihlakunnanulosottomiehen virka 1.10.2019 lukien. Virka on sijoitettu Turun toimipaikkaan ajalle 1.10.2019 - 30.11.2020, kuitenkin enintään ulosoton rakenneuudistuksen voimaantuloon saakka. Määräaika voi päättyä aiemminkin viran vakinaisen täyttämisen vuoksi. Viran sijoituspaikka on Turku. Virka on viraston yhteinen.

Kihlakunnanulosottomiehen tehtävänä on hoitaa itsenäisesti perintä- ja muita täytäntöönpanotehtäviä. Koeaika on 6 kk.
Nimityksen seurauksena saattaa tulla täytettäväksi myös lyhyempi sijaisuus.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kihlakunnanulosottomieheksi voidaan nimittää Suomen kansalainen, joka on suorittanut korkeakoulututkinnon, virkaan soveltuvan ammatillisen tutkinnon tai ylioppilastutkinnon ja jolla on käytännön kokemusta virkaan kuuluvissa tehtävissä tai joka muissa tehtävissä on saavuttanut viran menestyksellisen hoitamisen edellyttämän taidon.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin