Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistöpäällikkö, Rajavartiolaitoksen esikunta, kiinteistöyksikkö

Valtio Valtimo

Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)
www.instagram.com/rajavartiolaitos (@rajavartiolaitos)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2021
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 110:15/3 vkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 15.6.2020  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Rajavartiolaitoksen esikunta, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:

Rajavartiolaitoksen esikunta, teknillinen osasto hakee kiinteistöpäällikköä kiinteistöyksikköön vakinaiseen tehtävään Suomenlahden palveluryhmään. Virkapaikka Helsinki.

Kiinteistöpäällikkö johtaa kiinteistöyksikön Suomenlahden palveluryhmää ja ylläpitotoimintaa sekä palvelutuotantoa. Tehtävässään hän vastaa palveluryhmän alueella:
- palveluryhmän työsuunnitelmien tekemisestä, toimeenpanosta ja seurannasta
- toimialan hankinnoista yhteistyössä kaupallisen toimialan kanssa, määrärahojen suunnittelusta ja seurannasta sekä laskujen hyväksymisestä
- paikallisesta yhteistoiminnasta ja yhteydenpidosta tuettavien hallintoyksiköiden ja esikunnan suuntaan
- sovittujen kehityshankkeiden rakennuttamisesta kehittämispäällikön ohjauksessa sekä Rajavartiolaitoksen omien rakennushankkeiden rakennuttamisesta kiinteistöryhmän alueella.
- Rajavartiolaitoksen oman kiinteistöomaisuuden kunnossapidon ohjelmoinnista ja seurannasta
- Senaatti-kiinteistöjen kunnossapidon ohjelmointiin liittyvistä seikoista ja kunnossapito-ohjelman toteutuksen valvomisesta
- hankkeiden ja ajankohtaisten asioiden sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta
- sisäilma-asioista, siivouksesta, energia-asioista, vuokraustoiminnasta, Senaatti-kiinteistöjen tilausten laadinnasta
- vastaa RVL:n omien kohteiden ylläpidosta ja kunnossapitokorjauksista kiinteistö-ryhmän alueella
- toimialansa valvonnasta ja tarkastustoiminnasta kiinteistöryhmän alueella sekä kiinteistönpidon tietojärjestelmien käytöstä (tietojärjestelmien (Kita) vastuukäyttäjänä toimialueella).

Tämän lisäksi kiinteistöpäällikkö huolehtii, osallistuu ja käsittelee tehtävässään kiinteistöjen ja toimitilojen taloudellisesta käyttöä, hankintoja, Rajavartiolaitoksen vuokrakohteiden toimitila- ja aluehankkeiden rakennuttamisen koordinointia mm. hankesuunnittelussa ja muussa suunnittelussa ja rakentamisen valmistelussa, arkistoinnista ja dokumentoinnista kiinteistöryhmän alueella sekä yhteydenpidosta sidosryhmiin ja Senaatti-kiinteistöihin.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin