Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kirjaaja (sijaisuus)

Valtio

Museovirasto on kulttuuriperinnön asiantuntija, palvelujen tuottaja, toimialansa kehittäjä ja viranomainen. Se kartuttaa, hoitaa ja esittelee kulttuurihistoriallista kansallisomaisuutta, tallentaa, tuottaa ja välittää tietoa. Museovirasto vastaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan ympäristön, arkeologisen kulttuuriperinnön ja rakennusperinnön sekä kulttuuriomaisuuden suojelusta yhdessä muiden viranomaisten ja muun museolaitoksen kanssa. Se myös kartuttaa ja esittelee kulttuurihistoriallista kansalliskokoelmaa, tutkii aineellista kulttuuriperintöä sekä tukee ja kehittää museoalaa valtakunnallisesti. Museovirasto tarjoaa monipuolisia, jatkuvasti kehittyviä palveluita kaikille kansalaisille.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.3.2022, Tehtävä alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.. Päättyy 31.12.2022.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden syy on sijaisuus.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva virastotyöaika 36 tuntia 15 minuuttia viikossa.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.2.2022  15:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Museovirasto, Sturenkatu 2a, 00510 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Museovirastoon kirjaajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen vuoden 2022 loppuun saakka. Tehtävä on sijaisuus.

Museoviraston kirjaamo kuuluu Kirjasto, arkisto ja arkeologiset kokoelmat -yksikköön. Yksikön tehtävänä on mm. Museoviraston asiakirjahallinnan kehittäminen ja ohjeistaminen, arkiston hallinta ja asiakaspalvelu sekä kirjaamotoiminta. Yksikkö vastaa myös Museoviraston arkeologisista kokoelmista sekä Museoviraston kirjastosta.

Kirjaajan tehtävänä on virastoon vireille tulevien asioiden rekisteröinti ja hallinta. Kirjaaja osallistuu kirjaamon toiminnan sekä asianhallintajärjestelmän kehittämiseen ja käytön tukeen. Lisäksi tehtäviin kuuluu tietopalvelu ja päätearkistotehtävät kirjaamon osalta.

Sijaisuus voi jatkua myös vuosina 2023-2025 riippuen Museoviraston kokoelmien siirtohankkeen tilanteesta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin