Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kirjaamissihteeriharjoittelija kiinteistökirjaamistehtäviin, Itä-Suomi

Valtio Kotsaari

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen.

Vastuullisuus ja sen kehittäminen on meille tärkeää. Huomioimme työssämme ympäristön, ihmisten ja talouden hyvinvoinnin.

Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.

Maanmittauslaitoksessa pääset ratkomaan mielenkiintoisia asioita kehitysmyönteisessä, viihtyisässä ja joustavassa työkulttuurissa. Työskennellessäsi meillä vaikutat osaltasi kiinteistö- ja huoneisto-omaisuuden vaihdannan sujuvuuteen.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 2.5.2022, Harjoittelu kestää 3-4 kuukautta jaksolla touko-elokuu. Harjoittelun pituudesta ja aloitus- ja päättymispäivästä sovitaan tarkemmin erikseen. . Päättyy 31.8.2022.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelu.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 11.2.2022  16:15

Työpaikan tiedot: Joensuun toimipaikka, Torikatu 36 A, 80100 Joensuu
Jyväskylän toimipaikka, Vapaudenkatu 58 A, 40100 Jyväskylä

Viran/tehtävän kuvaus:

Haluatko hyödyntää opintojasi ja kerryttää työkokemustasi kirjaamishakemusten valmisteluun ja ratkaisemiseen liittyvissä tehtävissä?

Jos kiinnostuit, niin hae meille kesätöihin kirjaamissihteeriksi kiinteistökirjaamisen tehtäviin. Tarjoamme paikkoja kahdelle oikeusalan opiskelijalle Joensuun ja Jyväskylän toimipaikoissamme.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin