Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Komisario, lupapalvelut, Turku

Valtio Turku

Lounais-Suomen poliisilaitoksen toimialueeseen kuuluvat Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat.
Lounais-Suomen poliisilaitoksen tehtävänä on ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta, toimia rikollisuuden ennalta ehkäisemiseksi, tutkia rikoksia ja muita yleistä järjestystä tai turvallisuutta vaarantavia tapahtumia, ohjata ja valvoa liikennettä sekä toimia liikenneturvallisuuden edistämiseksi ja suorittaa muut poliisille säädetyt tai määrätyt tehtävät. Poliisilaitos vastaa myös toimialueensa asukkaiden lupapalveluista.

Lounais-Suomen poliisilaitos on maan toiseksi suurin poliisilaitos, jonka toiminta-alueeseen kuuluu 45 kuntaa. Alueella asuu lähes 700 000 asukasta.
Lounais-Suomen poliisilaitoksella työskentelee yhteensä noin 1 000 henkilöä.
Näistä poliiseja on n. 760, muut ovat toimistohenkilökuntaa ja vartijoita.
Pääpoliisiasema sijaitsee Turussa ja lisäksi poliisiasemia on
Loimaalla, Paraisilla, Raisiossa, Salossa, Uudessakaupungissa, Kemiönsaarella, Porissa, Raumalla, Kokemäellä, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.5.2020
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.2.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Turun pääpoliisiasema, PL 51, 20101 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:

Lounais-Suomen poliisilaitoksen lupapalvelusektori muodostuu Turun, Porin, Rauman ja Salon Llupapalveluyksiköistä sekä koko poliisilaitoksen alueella toimivasta lupavalvontayksiköstä. Haettavana oleva komisarion virka sijoittuu Turun lupapalveluyksikköön. Komisarion tehtävänä on vastata kokonaisvaltaisesti Turun lupapalveluyksikön toiminnasta mukaan lukien päivittäisjohtaminen ja yksikön toiminnan kehittäminen. Tehtävään kuuluu keskeisesti yksikön toimialaan kuuluvien päällystötasoisten lupapäätösten tekeminen Turun, Kemiönsaaren, Loimaan, Paraisten ja Salon poliisiasemien osalta. Lupayksikössä käsitellään laajasti poliisille kuuluvia lupa-asioita ja tehtävässä korostuu erityisesti ampuma-aseisiin liittyvien päällystötason päätösten tekeminen. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista koko poliisilaitoksen alueella. Tehtävään valittu henkilö toimii lisäksi lupavalvontayksikön päällystöesimiehen ensimmäisenä sijaisena ja vastaa näin osaltaan poliisilaitoksen lupavalvontaan liittyvästä päätöksenteosta ja operatiivisesta toiminnasta.

Virkapaikka: Turun pääpoliisiasema


Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona komisarion virkaan on:

a) poliisipäällystön tutkinto, poliisipäällystön virkatutkinto, poliisipäällystön A-osan suorittaminen, poliisin ylempi ammattikorkeakoulututkinto;
b) poliisin perustutkinnon tai poliisimiehistön virkatutkinnon lisäksi suoritettu korkeakoulututkinto; taikka
c) korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys poliisitoimeen.

Lounais-Suomen poliisilaitos on kaksikielinen. Kielitaidosta on säädetty julkisyhteisöjen henkilöltä vaadittavasta kielitaidosta annetussa laissa (424/2003) ja poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 a §:ssä.

Poliisilaissa (872/2011) tarkoitettuun poliisimiehen virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen (VirkamL 7§).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin