Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Komisario, määräaikainen

Valtio Valtimo

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen keskuspaikkana toimii Espoon pääpoliisiasema ja muut poliisiasemat ovat Kirkkonummella, Lohjalla ja Raaseporissa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos vastaa yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpidosta, rikosten ja häiriöiden ennaltaehkäisystä, rikosten esitutkinnasta ja syyteharkintaan saattamisesta omalla toimialueellaan. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella työskentelee noin 530 henkilöä, joista poliiseja yli 420. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on kaksikielinen ja enemmistön kielenä on suomi.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella sijaitsee 10 kuntaa Espoosta Hankoon. Poliisilaitoksen alueella on erilaisia liikenteellisiä erityispiirteitä, kuten neljä vilkasta valtaväylää, metro, rantarata, maan suurimpia kauppakeskuksia, sekä vastakohtana monipuolinen luonto, merenrantaa ja järviä. Suomen toiseksi suurin kaupunki Espoo toimii vilkkaana elinkeinoelämän keskuksena. Idylliset Hanko ja Tammisaari merenrantoineen ja kesätapahtumineen tuovat toisenlaisen näkymän toimialueesta.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 4.10.2019, Terveydentilaselvitys Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota. Se toteutetaan terveystarkastuksena poliisilaitoksen työterveyshuollossa, mikäli edellisen terveystarkastuksen tiedot ovat vuotta vanhempia tai nimitettävän terveydentila on edellisen terveystarkastuksen jälkeen muuttunut. Terveystarkastus tehdään lähtökohtaisesti ennen työn aloittamista, mutta viimeistään kuukauden kuluessa työn aloittamisesta. . Päättyy 3.4.2020.
Määräaikaisuuden syy: Virkasuhde on määräaikainen ajalle 4.10.2019 - 3.4.2020. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.8.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Espoon pääpoliisiasema, Nihtisillankuja 4, 02630 Espoo

Viran/tehtävän kuvaus:

Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle haetaan määräaikaista komisariota.

Tehtävän kuvaus:

Komisarion virkasuhde on sijoitettu Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen Espoon pääpoliisiaseman hälytys- ja valvontasektorille.

Tehtävänä on toimia pääpoliisiaseman kenttäyksikön johtajan tehtävässä vastaten Espoon poliisivankilan päällystövastaan tehtävistä, sektorin laillisuusvalvontatehtävistä, sektorin päällystön päivittäistehtävistä, sekä tarvittaessa erikseen määrätyistä henkilöryhmistä ja tehtävistä. Lisäksi tehtävänä on toimia poliisilaitoksen yleisjohtotehtävissä.

Kenttäyksikön johtajan yleiset tehtävät on määritelty tarkemmin poliisilaitoksen työjärjestyksessä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena komisarion virkaan on poliisipäällystön tutkinto, poliisipäällystön virkatutkinto, poliisipäällystön tutkinnon A - osan suorittaminen, poliisin ylempi ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinnon tai poliisimiehistön virkatutkinnon lisäksi suoritettu korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys poliisitoimeen.

Kielitaidosta on säädetty valtioneuvoston asetuksella poliisin hallinnosta (158/1996) 16 a §:ssä. Poliisilaitos on kaksikielinen.Yleiset kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan voidaan nimittää valtion virkamieslain (19.8.1994/750) 7 §:n mukaan vain Suomen kansalainen.

Virkamieheksi nimitettävän tulee valtion virkamieslain 8 §:n mukaan olla täyttänyt 18 vuotta.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin