Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Komisario

Valtio Valtimo

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tuottaa poliisin toimialaan kuuluvia turvallisuus- ja muita palveluita. Se vastaa toiminta-alueellaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä, rikosten ennalta estämisestä ja rikostutkinnasta sekä poliisin lupapalveluiden tuottamisesta.

Poliisilaitos toimii Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakuntien alueella. Poliisilaitoksen toiminta-alueella on 16 kuntaa ja n. 313 000 asukasta. Toiminta-alueen pinta-ala on yli 14000 neliökilometriä. Pääpoliisiasema sijaitsee Kouvolassa ja poliisiasemat Haminassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Imatralla.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tarjoaa vakituisen työpaikan noin 500 hengelle. Henkilöstön virkapaikat ovat Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa tai Imatralla. Poliisien osuus henkilökunnasta on noin 400 henkeä.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos on kaksikielinen.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, Tehtävä alkaa aikaisintaan 1.9.2020
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Kotkan poliisiasema, Ruukinkatu 12, 48100 Kotka

Viran/tehtävän kuvaus:

Virka sijoittuu Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen poliisipalvelut-linjalle - linjalle lupapalvelusektorille eteläiseen luparyhmään, virkapaikkana Kotkan poliisiasema.(Lupapalvelut toimii tällä hetkellä väliaikaisella järjestelyillä poliisipalvelut - linjan alaisena sektorina 31.12.2020 saakka). Lupapalvelusektori jakautuu eteläiseen-, pohjoiseen- ja itäiseen luparyhmiin.

Lupapalvelusektorin tehtävänä on hoitaa poliisilaitokselle määrätyt lupahallintotehtävät. Lupapalvelusektori tuottaa kaikki poliisilaitoksen lupahallinto-palvelut asetettujen tulostavoitteiden ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Sektori vastaa ensisijaisesti poliisin lupapalveluista, luvanhaltijoiden valvonta- ja tarkastustoiminnasta, yhteispalvelun koordinoinnista ja kehittämisestä poliisin lupapalveluiden osalta, todistelukustannusten käsittelystä yhteistyössä hallinto- ja esikuntapalvelut -linjan kanssa sekä lupahallintoon liittyvästä yhteistyöstä. Lupapalvelusektori tukee toiminnallaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämistä, rikosten ennalta estämistä ja liikenneturvallisuuden edistämistä.

Komisario johtaa eteläisen luparyhmän toimintaa ja toimii koko poliisilaitoksen päällystöasiantuntijana turva-alan asioissa ja vastaa ko. tiimin toiminnasta ja osa-alueiden toiminnan yhdenmukaistamisesta.

Nimityksessä voidaan soveltaa enintään kuuden kuukauden koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena komisarion virkaan on a) poliisipäällystön tutkinto, poliisipäällystön virkatutkinto, poliisipäällystön tutkinnon A-osan suorittaminen, poliisin ylempi ammattikorkeakoulututkinto; b) poliisin perustutkinnon tai poliisimiehistön virkatutkinnon lisäksi suoritettu korkeakoulututkinto; taikka c) korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys poliisitoimeen.

Poliisimiehen virkaan nimitettävällä tulee olla Suomen kansalaisuus.

Kielitaitoa koskevana kelpoisuusvaatimuksena on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16a §:n mukaan hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Poliisilaitos on kaksikielinen.

Hakemuksen liitteeksi on laitettava nimikirjanote, ansioluettelo ja/tai vastaavat asiakirjat, joista ilmenevät kelpoisuusvaatimusten täyttyminen myös vaaditun kielitaidon osalta.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin