Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Korkeakouluharjoittelija, 2-3 paikkaa

Valtio Valtimo

Suomen Akatemia rahoittaa korkealaatuista tieteellistä tutkimusta, toimii tieteen ja tiedepolitiikan asiantuntijana sekä vahvistaa tieteen ja tutkimustyön asemaa yhteiskunnassa. Pyrimme toiminnassamme siihen, että suomalainen tutkimus uusiutuu, monipuolistuu ja kansainvälistyy. Katamme kaikki tieteen ja tutkimuksen alat. Luomme edellytyksiä tutkijankoulutukselle ja tutkijanuralle, kansainvälistymiselle ja tutkimustulosten hyödyntämiselle. Vuonna 2019 rahoitamme tutkimusta 458 miljoonalla eurolla. Akatemian hallintovirastossa työskentelee noin 140 henkilöä, ja toimimme opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalalla.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2020, Harjoittelun kesto 3-6 kk sopimuksen mukaan, ajankohdat keväällä ja syksyllä 2020. . Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: harjoittelu
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: Harjoittelijoiden määrä 2-3
Hakuaika päättyy: 19.12.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Harjoittelijat työskentelevät tutkimusrahoituksen kehittämisen vastuualueella, joka tekee työtä mm. tutkimusinfrastruktuurien, akatemiaohjelmien, huippuyksikköohjelmien ja kansainvälisten asioiden parissa. Harjoittelujakso sisältää erilaisia ja monipuolisia tehtäviä. Harjoittelijat tekevät selvitystehtäviä, jotka sisältävät tiedon hakua, arviointi- ja kyselymateriaalin keräystä, analysointia ja tiedon visualisointia. Lisäksi harjoittelu sisältää tilaisuuksien ja kokousten järjestämistä ja niissä avustamista sekä viestintätehtäviä.

Harjoittelujaksot ovat sovittavissa 3-6 kuukauden mittaisia. Jaksojen toivotaan ajoittuvan keväälle ja syksylle 2020.


Lähde: valtio.fi

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin