Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Korkeakouluharjoittelija, Kansallisarkisto Oulu, Yksityisarkistotoiminto

Valtio Oulu

Me Kansallisarkistossa teemme työtä sen puolesta, että tulevaisuuden sukupolvet voivat perustaa päätöksenteon ja tutkimuksen todelliselle tiedolle suomalaisesta yhteiskunnasta. Toimintamme takaa kansalliseen kulttuuriperintöön kuuluvien tietojen luotettavuuden sekä mahdollisuuden tiedon laajaan hyödyntämiseen yhteiskunnassa. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Hämeenlinnassa, Inarissa, Joensuussa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Oulussa, Turussa ja Vaasassa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelu
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.2.2020  16:15

Viran/tehtävän kuvaus:

Harjoittelu suoritetaan Kansallisarkiston Tutkimus- ja asiantuntijapalveluiden palvelualueella yksityisarkistotoiminnon tehtävissä. Tehtävät painottuvat Kansallisarkistoon luovutettujen yksityisarkistojen kuvailuun ja käyttökuntoon saattamiseen Kansallisarkisto Oulun toimipaikassa. Tehtävässä hyödynnetään Kansallisarkiston AHAA-tietojärjestelmää, joka on kuvailun työkalu ja metatietovaranto.


Lähde: valtio.fi

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin