Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Korkeakouluharjoittelija

Valtio Valtimo

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1100 asiantuntijaa ja tutkijaa. THL on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 15.8.2019, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 14.11.2019.
Määräaikaisuuden syy: Korkeakouluharjoittelu
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.6.2019  12:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Mannerheimintie 166, 00300 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Kansanterveysratkaisut -osaston Päihteet ja riippuvuudet -yksikkö hakee

Korkeakouluharjoittelijaa

ajalle 15.8.- 14.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Päihteet ja riippuvuudet -yksikön tehtävänä on vaikuttaa päihde-, tupakka- ja rahapelihaittojen ehkäisyyn ja vähentämiseen. Asiantuntemuksen osaamisalueet ovat alkoholitutkimus, huumetutkimus, tupakkatutkimus, rahapelitutkimus sekä ehkäisevän päihdetyön ja palvelujärjestelmän tutkimus ja kehittäminen. Seurantaa, verkostoitumista ja ennakointikykyä vahvistetaan osallistumalla ja vaikuttamalla eurooppalaiseen ja muuhun kansainväliseen yhteistyöhön.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin