Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Korkeakouluharjoittelija

Valtio Valtimo

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1200 asiantuntijaa ja tutkijaa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.6.2021, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.8.2021.
Määräaikaisuuden syy: Korkeakouluharjoittelu
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.4.2021  12:00

Työpaikan tiedot: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Mannerheimintie 166, 00300 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Sosiaali- ja terveysalan tietolupaviranomainen Findata hakee aineistopalveluihin

korkeakouluharjoittelijaa ajalle kolmeksi (3) kuukaudeksi 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) yhteyteen on perustettu kansallinen Sosiaali- ja terveysalan tietolupaviranomainen Findata. Findata on oikeudellisesti itsenäinen viranomainen, jonka tehtävänä on edistää sote -tietojen toissijaista käyttöä järjestämällä ja tuottamalla neuvonta-, käyttölupa-, aineistonhallinta- ja tietojärjestelmäpalveluita hyvinvointi- ja terveysdatan hyödyntäjille. Findatan tehtävistä on säädetty sosiaali- ja terveystietojen toissijaista käyttöä koskevassa laissa (552/2019).

Tarjoamme monipuolisen harjoittelupaikan kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävässä yhden luukun periaatteella toimivassa sote-tietovarantopalvelussa. Korkeakouluharjoittelija avustaa Tietolupaviranomaisen käyttölupahakemusten käsittelyssä ja niihin liittyvissä kehitystehtävissä. Harjoittelijalla on mahdollisuus tuottaa ohjatusti oma projekti hakemus- ja aineistonkäsittelyn kehittämiseksi. Findata pyytää luvittamiensa aineistojen poiminnat rekisterinpitäjiltä. Korkeakouluharjoittelija voi omana oppimisprojektinaan tuottaa suunnitelman poimintapyyntöjen hallinnasta Findatan tietopyyntöjen hallintajärjestelmässä. Harjoittelijan työn ohjaajana toimii aineistopalveluiden erityisasiantuntija Rosa Juuti.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin