Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koulutussihteeri

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen päätehtävä on mahdollistaa Puolustusvoimien suorituskykyjen tehokas käyttö ja operaatioiden toimeenpano kaikissa olosuhteissa. Logistiikkalaitoksen vastuualuetta ovat Puolustusvoimien materiaalihallinto, hankintatoimi, terveydenhuolto, ympäristöasiat ja tilahallinta. Toiminnan kokonaissuunnittelusta vastaa logistiikkalaitoksen esikunta, joka myös toteuttaa puolustusmateriaalihankinnat yhteistyössä Järjestelmäkeskuksen kanssa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116 h 15 min / 3 vko, keskimäärin 7 h 21 min / pvä
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 8.6.2020  16:15

Työpaikan tiedot: Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen esikunta, Hatanpään valtatie 30, 33100 Tampere

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme koulutussihteeriä Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen esikuntaan Tampereelle.

Osallistut henkilöstön koulutusasioiden (ml. kansainväliset koulutukset) suunnitteluun, valmisteluun ja toteuttamiseen. Tiedotat ja neuvot henkilökuntaa koulutuksiin ja opintoihin liittyen. Ylläpidät koulutustietoja, laadit asiakirjoja sekä hallinnoit verkko-oppimisympäristön kursseja. Osallistut lisäksi koulutustoimialan määrärahojen suunnitteluun, seurantaan ja raportointiin, laskujen asiatarkastukseen sekä asevelvollisten tietojen ylläpitoon.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien viran yleiset kelpoisuusvaatimukset
- Suomen kansalaisuus ja yleiset nimitysperusteet
- tehtävien edellyttämä luotettavuus

Lisätietoja: https://puolustusvoimat.fi/kelpoisuusvaatimukset

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin