Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laaja-alainen erityisopettaja

Valtio Valtimo

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu on erityisen koulutustehtävän saanut valtion kielikoulu. Koulu on kaksikielinen, ja opetusta annetaan suomeksi ja ranskaksi. Koulussa on esiluokka, perusopetuksen vuosiluokat 1-9 ja lukio. Koulussa on n. 800 oppilasta.
Koulun erityistehtävän mukaisesti oppilailla on mahdollisuus saavuttaa hyvä ja monipuolinen ranskan kielen taito ja ranskankielisen kulttuurin tuntemus sekä hyvä yleissivistys turvallisessa ja innostavassa oppimisympäristössä.
Koulu tekee yhteistyötä eri maiden ranskankielisten koulujen kanssa, järjestää opintomatkoja sekä ottaa vastaan vieraita ranskankielisistä ja muista maista.
www.hrsk.fi

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 8.8.2018. Päättyy 1.6.2019.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Muu. Laaja-alaisen erityisopettajan opetusvelvollisuus
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 4.3.2018  23:59

Työpaikan tiedot: Helsingin ranskalais-suomalainen koulu, Raumantie 4, 00350 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Suomenkielinen laaja-alaisen erityisopettajan tehtävä esikoulussa ja alakoulussa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Laaja-alaisen erityisopettajan kelpoisuus.

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Lähde: valtio.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin