Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lääkäri

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Sotilaslääketieteen keskuksen tärkeimpiä tehtäviä ovat palveluksessa olevien asevelvollisten terveydenhuolto, kenttälääkinnän koulutus, sotilaslääketieteellinen tutkimus ja lääkelogistiikka. Kenttälääkinnän palveluyksikön terveysasemat järjestävät varusmiesten terveydenhuollon ja henkilökunnan työterveyshuollon, tuottavat lääkintäkoulutusta sekä vastaavat lääkinnällisestä pelastustoiminnasta sotilaallisissa harjoituksissa. Ilmailulääketieteen keskus ja Sukelluslääketieteen keskus tekevät Puolustusvoimien lentävän ja sukeltavan henkilöstön valinta- ja vuositarkastuksia. Ilmailulääketieteen keskus palvelee myös siviili-ilmailua. Erityisasiantuntijayksikköön on koottu ensihoidon ja lääkintähuollon simulaatiokoulutuksen, ympäristöterveyden, lääkelogistiikan sekä kemiallisen ja biologisen suojelulääketieteen asiantuntemus. Keskuksen esikuntaan kuuluva Sotilaslääketieteen arkisto vastaa asevelvollisten kanta- ja lääkärintarkastuskorttien arkistoinnista sekä tietopalvelusta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Muu. 37 h 30 min / vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Vekaranjärven terveysasema, PL 5, 46141 Vekaranjärvi

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme lääkäriä Vekaranjärven varuskunnan terveysasemalle Kouvolaan. Terveysasemalla työskentelee kolme virkalääkäriä ja se tuottaa lääkintähuollon ja kenttälääkinnän palveluita Karjalan prikaatille.

Lääkärin tehtävänä on tuottaa yleislääkäritasoisia perusterveydenhuollon palveluita asevelvollisuutta suorittaville henkilöille ja palvelukseen kutsutuille reserviläisille sekä työterveyspalveluita palkatulle henkilöstölle. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua maasto- ja sotaharjoitusten lääkintähuoltoon sekä kenttälääkinnän kouluttamiseen.

Puolustusvoimat tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.

- tutkitusti hyvän työilmapiirin
- mahdollisuuden täydennyskoulutukseen ja osaamisen kehittämiseen
- etenemismahdollisuuksia tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
- palvelussuhdeasuntoja
- liikuntamahdollisuuksia
- virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
- tuetun työpaikkaruokailun

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Lääkärin erityiset kelpoisuusvaatimukset:
- lääkärin tai yleislääkärin laillistus
- molempien kotimaisten kielten taito

Puolustusvoimien viran yleiset kelpoisuusvaatimukset:
- Suomen kansalaisuus ja yleiset nimitysperusteet
- tehtävien edellyttämä luotettavuus

Lisätietoja: https://puolustusvoimat.fi/kelpoisuusvaatimukset

Lähde: valtio.fi

57 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin