Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Läänineläinlääkäri, sijaisuus

Valtio Valtimo

Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.

Hoidamme sosiaali- ja terveydenhuollon sekä eläinlääkintä-, elintarvike-, kuluttaja- ja alkoholihallinnon alueellista elinkeinovalvontaa ja lupahallintoa. Edistämme julkisen ja yksityisen palvelu- ja elinkeinotoiminnan asianmukaisuutta sekä ohjaamme ja tuemme palveluntuottajien toimintaedellytyksiä. Vaikutamme ihmisten perusoikeuksiin ja oikeusturvaan myös ratkaisemalla kanteluja.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 17.7.2021.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 8.6.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lounais-Suomen aluehallintovirasto, Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:

Lounais-Suomen aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueella on haettavana läänineläinlääkärin määräaikainen virkasuhde.

Tehtäviin kuuluvat Euroopan Unionin yhteisen maatalouspolitiikan suorien tukien täydentävien ehtojen valvonta, eläinten hyvinvointiin, terveyteen ja lääkityksen valvontaan liittyvät tehtävät sekä muut viraston erikseen määräämät tehtävät.

Tehtävän virkapaikka on Turku.

Koeaika on enintään neljä kuukautta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään valittavan tulee olla Suomessa laillistettu eläinlääkäri.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin