Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lakimies

Valtio Valtimo

Energiavirasto toimeenpanee suomalaista ja eurooppalaista energia- ja ilmastopolitiikkaa. Tehtävänsä virasto toteuttaa valvomalla ja edistämällä energiamarkkinoiden toimintaa ja ilmastotavoitteiden toteutumista.

Energiaviraston visiona on vuonna 2022 olla kehittyvä, edistyksellinen ja arvostettu viranomainen. Energiavirasto haluaa olla jatkuvasti kehittyvä, toimintatavoiltaan edistyksellinen ja asiakaslähtöinen viranomainen. Virasto haluaa olla myös aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Viraston panos energiamarkkinoiden toimivuudessa ja ilmastotavoitteiden toteutumisessa tulee olla merkittävä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, Tai sopimuksen mukaan. Virkaan valittavalle voidaan asettaa neljän kuukauden koeaika.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 30.8.2019  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Energiavirasto hakee lakimiestä hoitamaan sähkön ja maakaasun tukkumarkkinoiden valvontatehtäviä.

Tehtäviisi kuuluu markkinaosapuolten rekisteröitymistä, markkinatiedon julkaisua ja liiketoimien raportointia koskevien velvoitteiden noudattamisen valvontaa. Osallistut juridisena asiantuntijana myös markkinatiedon julkaisuvelvoitteiden, sisäpiirikauppaa ja markkinamanipulaatiota koskevien rikkomusten tutkintaan ja niitä koskevien hallintopäätösten valmisteluun. Tehtäviisi sisältyy kotimaista ja kansainvälistä viranomaisyhteistyötä. Tehtäviisi voi sisältyä myös muita virastolle kuuluvia tehtäviä.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin