Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lelujen ja lastenhoitotarvikkeiden asiantuntija

Valtio Valtimo

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimii Helsingissä, Tampereella ja Rovaniemellä. Meillä työskentelee noin 270 asiantuntijaa valvonta-, arviointi-, viestintä- ja kehittämistehtävissä.

Edistämme tuotteiden, palveluiden ja teollisen toiminnan turvallisuutta ja luotettavuutta.

Asiantunteva ja riskiperusteinen valvonta, valmentava ote ja yhteistyö sekä aktiivinen kehittämis- ja viestintätyö turvaavat luotettavuuden ja turvallisuuden. Tavoitteenamme on vastuullinen, turvallinen ja kilpailukykyinen Suomi.

Olemme "Suojan tuoja" - tutustu Tukesiin (linkki https://tukes.fi/tietoa-tukesista/tule-toihin-tukesiin)

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.6.2019  14:30
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pasila, Opastinsilta 12, 00521  Helsinki
Tampere, Yliopistonkatu 38, 33100 Tampere

Viran/tehtävän kuvaus:

Etsimme Helsinkiin tai Tampereelle lelujen ja lastenhoitotarvikkeiden asiantuntijaa vakituiseen ylitarkastajan virkaan. Vastuualueen tuotteita ovat mm. erilaiset lasten leikkeihin tarkoitetut tuotteet, lastenvaunut ja -sängyt, syöttötuolit sekä tutit ja tuttipullot. Lisäksi tehtävään voi liittyä kuluttajakäyttöön tarkoitettujen henkilönsuojainten valvontaa.

Työskentelet tuoteyksikön kuluttajatuotteet-ryhmässä, joka valvoo lisäksi kuluttajille tarkoitettujen koneiden, yleisten kulutustavaroiden, kaasulaitteiden ja muiden palovaaraa aiheuttavien kuluttajatuotteiden turvallisuutta sekä hoitaa EU:ssa toimivan EU Safety Gate-järjestelmän kansallisen yhteyspisteen tehtävät.

Työssäsi valvot, että myynnissä olevat lelut ja lastenhoitotarvikkeet ovat vaatimustenmukaisia sekä suunnittelet ja toteutat valvontaprojekteja ja raportoit tuloksista. Työhösi kuuluu myös valmistajien ja maahantuojien kouluttamista tuotteita koskevista vaatimuksista.

Tuotevalvonnan lisäksi teet laaja-alaista kansainvälistä ja kansallista sidosryhmäyhteistyötä sekä osallistut asiantuntijana säädösten ja standardien kehittämiseen.

Työhösi kuuluu myös viestintää ja asiakasneuvontaa sekä laadit tiedotteita ja ohjeita. Lisäksi pääset mukaan kehittämään valvontaa ja turvallisuutta osallistumalla erilaisiin kehitysprojekteihin.


Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin