Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lentokonehuoltoaliupseeri

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Satakunnan lennosto on Ilmavoimien komentajan alainen kuljetus- ja tutkimusjoukko-osasto. Lennoston päätehtävänä on ylläpitää vastuualueellaan ilmavoimien valmius ja taistelukyky, toteuttaa operatiiviset tukilennot, tutkia ja kehittää ilmavoimien ydintoimintoja, tuottaa ilmavoimallisia tukilentopalveluita yhteys- ja kuljetuskonekalustolla sekä ylläpitää valtakunnallinen johtamis- ja tukeutumiskyky vastuualueellaan. Lennosto kouluttaa varusmiehiä ja reserviläisiä tuottaen joukkoja ilmavoimien taistelu- ja tukeutumisjärjestelmään. Lennosto toimii aluevalvontaviranomaisena ja toteuttaa jo normaaliaikana sille käskettyä poikkeusolojen operatiivista tehtävää.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.6.2019, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.5.2024.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisten (5 v) aliupseerin virkojen perusteena on valtioneuvoston asetus 1033/2006. Vakituiseen virkaan on mahdollista tulla nimitetyksi perustason opintojen jälkeen yleensä viiden vuoden kuluessa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116 h 15 min / 3 viikkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 27.5.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Satakunnan lennosto, Varuskunnantie 274, 33961 Pirkkala

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme kahta lentokonehuoltoaliupseeria aliupseerin virkaan Satakunnan lennostoon Pirkkalaan.

Lentokonehuoltoaliupseerina suoritat päivittäiseen lentotoimintaan kuuluvat tarkastukset, varustelut sekä korjaus- ja huoltotyöt. Vastaat huoltovälineiden kunnosta ja sopivuudesta sekä toimit hinausryhmän jäsenenä. Ohjaat varusmiesten ja reserviläisten työskentelyä sekä toimit kouluttajana koulutustilaisuuksissa. Osallistut harjoituksiin sekä huolto- ja korjaustoiminnan kehittämiseen.

Tehtävät edellyttävät matkustamista (noin 4 vkoa/vuosi).

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin