Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lentokonehuoltoaliupseeri

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat
on savuton työpaikka.

Lapin lennoston vastuualue on laaja, lähes puolet koko Suomen pinta-alasta ja tietysti ilmatilasta. Päätukikohtamme on Rovaniemellä, mutta toimipisteitämme on sijoitettu eri puolille Pohjois-Suomea. Henkilöstöämme toimii tutka-asemilla ja lentokentillä, eteläisimmät Ruukin tutka-asemalla ja pohjoisimmat Kaamasen tutka-asemalla. Mottomme on "Puolet Suomesta, Suomen puolesta".

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2019, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 30.11.2024.
Määräaikaisuuden syy: Kysymyksessä on määräaikainen (5v) aliupseerin virka (Valtioneuvoston asetus 1033/2006). Vakituiseen virkaan on mahdollista tulla nimitetyksi perustason opintojen jälkeen yleensä viiden vuoden kuluessa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116 h 15 min / 3 viikkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 5
Hakuaika päättyy: 23.8.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lapin lennosto, PL 22, 96101 Rovaniemi

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme viittä lentokonehuoltoaliupseeria Lapin lennostoon Rovaniemelle.

Lentokonehuoltoaliupseerina toimit mekaanikkona lentokaluston käyttöhuollossa. Vastaat osaltasi lentokoneiden tarkastuksista sekä varustelusta. Toimit myös varusmiesten ja reserviläisten apukouluttajana.

Tehtävä sisältää matkustamista kotimaassa ja mahdollisesti ulkomailla n. 20 vrk/vuosi.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Lähde: valtio.fi

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin