Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lihantarkastaja

Valtio Valtimo

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira tutkii ja valvoo, että Suomessa elintarvikkeet ovat turvallisia ja laadukkaita ja että kasvit ja eläimet ovat terveitä ja voivat hyvin. Evira valvoo koko elintarvikeketjua luonnosta lautaselle: tuotantoa, markkinointia, tuontia ja vientiä. Turvallisuuden ja laadun varmistus alkaa maatilojen alkutuotannosta, metsistä ja vesistöistä ja ulottuu teollisuuteen, kuljetuksiin, kauppoihin ja suurtalouksiin. Evira varautuu ennalta elintarviketurvallisuutta vaarantaviin riskeihin samoin kuin eläinten ja kasvien terveyttä uhkaaviin tauteihin.

Evira toimii maa- ja metsätalousministeriön (MMM) hallinnonalalla. Lisätietoja Evirasta löydät www.evira.fi-sivustolta.

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira ja Maaseutuvirasto Mavi sekä osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskuksesta yhdistyvät. Muodostettava Ruokavirasto aloittaa toimintansa 1.1.2019.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2019
Työaikamuoto: Muu. 40 tuntia viikossa, 8 tuntia päivässä.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.11.2018  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Elintarviketurvallisuusvirasto Evirassa on haettavana vakinainen lihantarkastajan toimi. Toimi on sijoitettu Snellmanin Lihanjalostus Oy:n Pietarsaaren nauta- ja sikateurastamolle. Lihantarkastajan työtehtäviin kuuluvat lihantarkastus ja siihen liittyvät tehtävät. Lihantarkastushenkilöstö työskentelee teurastamossa johtavan tarkastuseläinlääkärin ja aluejohtajan ohjaamina.

Toimi voidaan täyttää kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävän pätevyysvaatimusten osalta viitataan Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseen ihmisravinnoksi tarkoitettujen eläinperäisten tuotteiden virallisen valvonnan järjestämistä koskevista erityissäännöistä (EY) N:o 854/2004 (liite I, jakso III, IV luku).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin