Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Liikenneasiantuntija

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Pirkanmaan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan Koeaika 2 kk
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pirkanmaan ELY-keskus, Yliopistonkatu 38 , 33100 TAMPERE

Viran/tehtävän kuvaus:

Pirkanmaan ELY-keskus vastaa tienpidosta ja osallistuu liikennejärjestelmätyöhön Pirkanmaalla. Pirkanmaan ELY-keskus toimii tieliikenteen toimivaltaisena viranomaisena Pirkanmaan alueella lukuun ottamatta Tampereen kaupunkiseudun kahdeksaa kuntaa.

Liikenneasiantuntijan päätehtävänä on tieliikenteen toimivaltaisen viranomaisen tehtävät sekä muut joukkoliikenteeseen liittyvät tehtävät Pirkanmaan ELY-keskuksessa. Tehtävä sisältää joukkoliikenteen suunnitteluun, hankintaan sekä sopimuksen aikaiseen toimintaan liittyviä tehtäviä. Tehtävään liittyy laajasti sidosryhmäyhteistyötä, jotta joukkoliikennepalvelut saadaan suunniteltua järkevästi.

Tehtävään kuuluu myös liikenneturvallisuuteen liittyviä asiantuntijatehtäviä sekä joukkoliikenteen infraan liittyviä kehittämistehtäviä.


Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin