Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Luonnonsuojeluasiantuntija

Valtio Valtimo

Kainuun ELY-keskus edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä ihmisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Valtakunnallisiin keskittämis- ja erikoistumistehtäviimme kuuluvat patojen ja kaivostoiminnan ympäristöturvallisuus sekä vieraslajien koordinointi. Kainuun ELY-keskuksen päätoimipaikka sijaitsee Kajaanissa, mutta asiantuntijoitamme työskentelee useilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 7.6.2021, tai sopimuksen mukaan. Koeaika 4 kk.. Päättyy 31.8.2022.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden syy: Tehtävään osoitettu ympäristöministeriön myöntämä rahoitus on määräaikainen.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 19.5.2021  16:15

Työpaikan tiedot: Kainuun ELY-keskus, Kalliokatu 4, 87100 KAJAANI

Viran/tehtävän kuvaus:

Kainuun elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus hakee luonnonsuojeluasiantuntijaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 31.8.2022 saakka luonnonsuojelualueverkoston kehittämistehtäviin. Tehtävä liittyy tehtäväkokonaisuuteen, jossa maanomistajien tarjousten pohjalta hankitaan suojelualueita valtiolle ja perustetaan yksityisiä suojelualueita. Tehtävänkuva määräytyy valitun hakijan osaamisen mukaisesti. Tehtävän sijoituspaikka on Kajaanissa.


Lähde: valtio.fi

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin