Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lupa-asiantuntija, Turku

Valtio Turku

Lounais-Suomen poliisilaitoksen toimialueeseen kuuluvat Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat.
Lounais-Suomen poliisilaitoksen tehtävänä on ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta, toimia rikollisuuden ennalta ehkäisemiseksi, tutkia rikoksia ja muita yleistä järjestystä tai turvallisuutta vaarantavia tapahtumia, ohjata ja valvoa liikennettä sekä toimia liikenneturvallisuuden edistämiseksi ja suorittaa muut poliisille säädetyt tai määrätyt tehtävät. Poliisilaitos vastaa myös toimialueensa asukkaiden lupapalveluista.

Lounais-Suomen poliisilaitos on maan toiseksi suurin poliisilaitos, jonka toiminta-alueeseen kuuluu 45 kuntaa. Alueella asuu lähes 700 000 asukasta.
Lounais-Suomen poliisilaitoksella työskentelee yhteensä noin 1 000 henkilöä.
Näistä poliiseja on n. 760, muut ovat toimistohenkilökuntaa ja vartijoita.
Pääpoliisiasema sijaitsee Turussa ja lisäksi poliisiasemia on
Loimaalla, Paraisilla, Raisiossa, Salossa, Uudessakaupungissa, Kemiönsaarella, Porissa, Raumalla, Kokemäellä, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.5.2020, Virkaa täytettäessä voidaan soveltaa koeaikaa 1-6 kk.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 13.3.2020  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Turun pääpoliisiasema, PL 51, 20101 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:

Lounais-Suomen poliisilaitoksella on haettavana lupa-asiantuntijan virka. Lupa-asiantuntijan virka on sijoitettu Turun pääpoliisiasemalle lupapalvelusektorin Turun lupa-palveluyksikköön, ryhmään 2. Tehtäviin kuuluu aselupa-, yleisötilaisuus- ja turva-alan päätösten valmistelu ja ratkaiseminen sekä muut poliisin lupa-asiat ja niihin liittyvät asia-kaspalvelutehtävät.

Virkapaikka: Turun pääpoliisiasema

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Lupa-asiantuntijan tehtävään ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin