Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lupa-asiantuntija

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Pirkanmaan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pirkanmaan ELY-keskus, Yliopistonkatu 38 , 33100 TAMPERE

Viran/tehtävän kuvaus:

Pirkanmaan ELY-keskuksessa liikennevastuualueella valtakunnallisesti keskitetyssä asiakaspalveluyksikössä on haettavana lupa-asiantuntijan vakituinen tehtävä. Haemme henkilöä, joka tulee ensisijaisesti käsittelemään sähköjohtojen, telekaapeleiden, kaukolämpöjohtojen sekä maakaasuputkien sijoituslupia.

Luparyhmässä käsitellään ja päätetään myös laaja joukko muita tienpidon lupatehtäviä koko maan osalta. Näitä ovat muun muassa työluvat ja erikoiskuljetusluvat sekä myyntitoimintaan, tilapäisiin tapahtumiin ja vesihuoltoon liittyvät luvat.

Lupa-asiantuntijan tehtävänä on sovittaa yhteen asiakkaan ja tienpidon tarpeet.

Tehtäviin kuuluu lupien käsittely, lupa-asioiden asiantuntijatehtävät ja viranomaistoiminnan kehittämistehtävät. Valtakunnallisessa toiminnossa pääsee hyödyntämään myös kielitaitoa.

Tehtävän sijoituspaikka on ensisijaisesti Tampere, mutta myös muut ELY-keskusten toimipisteet voivat tulla kyseeseen.


Lähde: valtio.fi

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin