Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lupasihteeri

Valtio

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tuottaa poliisin toimialaan kuuluvia turvallisuus- ja muita palveluita. Se vastaa toiminta-alueellaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä, rikosten ennalta estämisestä ja rikostutkinnasta sekä poliisin lupapalveluiden tuottamisesta.

Poliisilaitos toimii Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakuntien alueella. Poliisilaitoksen toiminta-alueella on 15 kuntaa ja n. 300 000 asukasta. Toiminta-alueen pinta-ala on yli 13 000 neliökilometriä. Pääpoliisiasema sijaitsee Kouvolassa ja poliisiasemat Haminassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Imatralla.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tarjoaa vakituisen työpaikan noin 500 hengelle. Henkilöstön virkapaikat ovat Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa tai Imatralla. Poliisien osuus henkilökunnasta on noin 400 henkeä.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos on kaksikielinen.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.3.2022, Tehtävä alkaa aikaisintaan 1.3.2022. Nimityksessä voidaan soveltaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.1.2022  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lappeenrannan poliisiasema, Villimiehenkatu 2 , 53100 Lappeenranta

Viran/tehtävän kuvaus:

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksessa Itäisessä luparyhmässä on haettavana lupasihteerin (07.03) virka, virkapaikkana Lappeenrannan poliisiasema.

Lupasihteerin tehtäviin kuuluvat poliisin lupahallinnon asiakaspalvelu, asiakirjojen valmistelu ja muut lupahallinnon toimistotehtävät.

Tehtävä alkaa aikaisintaan 1.3.2022. Nimityksessä voidaan soveltaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä erityiskelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin