Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lupasihteerin määräaikainen virkasuhde

Valtio Valtimo

Poliisin tehtävänä Suomessa on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikosten ennalta estäminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen. Poliisi huolehtii myös useista turvallisuuteen liittyvistä lupahallinnon tehtävistä.

Oulun poliisilaitos palvelee kansalaisia 15 poliisiasemalla. Pääpoliisiasema sijaitsee Oulussa. Toimialueeseen kuuluu 38 kuntaa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnat. Oulun poliisilaitoksella työskentelee noin 730 henkilöä, joista poliisimiehiä on noin 580.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.7.2019, Tehtävän aloitusaika voi olla sopimuksen mukaan aikaisempi. . Päättyy 31.10.2019.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 08.00 - 16.21, liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.5.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Haapajärven poliisiasema, Kustaa Vaasankatu 2, 85800 HAAPAJÄRVI

Viran/tehtävän kuvaus:

Oulun poliisilaitoksen lupasektorilla Oulun lupayksikössä on haettavana lupasihteerin 07.03 vaativuustason määräaikainen virkasuhde. Lupasihteerin viran sijoituspaikka on Haapajärven poliisiasema. Lupasihteerin tehtäviin kuuluu poliisin lupa-asioiden monialatehtävät ja niihin liittyvä asiakaspalvelu. Tehtävään sisältyy lupahakemusten vastaanotto, lupa-asioiden valmistelu, päätöksenteko sekä lupaehtojen täyttymiseen liittyvien lupaehtojen itsenäistä selvittämistä poliisin perusluvissa.

Valtion virkamieslain (750/1994) 10 §:n mukaan nimittämisessä on mahdollisuus noudattaa kahden (2) kuukauden koeaikaa, jonka aikana virkasuhde voidaan purkaa sekä nimittävän viranomaisen että virkamiehen puolelta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Lupasihteerin virkaan ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Soveltuvana koulutuksena tehtävään pidetään tradenomi- tai vastaavaa muuta koulutusta.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin