Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Maanhankintavastaava

Valtio Valtimo

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen päätoimipaikka on Oulussa ja sivutoimipaikka Ylivieskassa. Virasto hoitaa rakennerahastotehtäviä koko Pohjois-Suomessa sekä liikenteen tehtäviä oman alueensa lisäksi Kainuussa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2021, tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.5.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Veteraanikatu 1, 90130 OULU

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtävä sijoittuu ELY-keskuksen Liikenne-vastuualueelle Ouluun. Maanhankintavastaava vastaa tie- ja rata-alueiden maanhankinnan tehtävistä sekä kiinteistöhallinta-asioista Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa. Maanhankintavastaava vastaa tien- ja radanpitäjän asiamiestehtävistä kiinteistötoimituksissa sekä maa-alueiden hankinta- ja korvausmäärärahojen budjetoinnista ja käytöstä. Lisäksi maanhankintavastaava toimii sidosryhmäyhteistyön vastuuhenkilönä Maanmittauslaitokseen. Tehtävässä hyödynnetään laajasti tienpidon suunnittelua ja maanhankintaa tukevia tietojärjestelmiä. Lopullinen tehtäväkuva tarkentuu valittavan henkilön ominaisuuksien ja työkokemuksen mukaisesti.


Lähde: valtio.fi

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin