Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Maankäytön asiantuntija

Valtio

Uudenmaan ELY-keskus on elinkeinojen, työmarkkinoiden ja maaseudun muuttuviin tarpeisiin vastaava valtion kehittämis- ja palvelukeskus. ELY-keskus edistää luonnon ja ympäristön suojelua sekä luonnonvarojen ja alueiden kestävää käyttöä. ELY-keskus tarjoaa toimivan liikennejärjestelmän ja turvallisen tieverkon kansalaisten ja elinkeinoelämän tarpeisiin ja vastaa tienpidosta ja julkisen liikenteen järjestämisestä toimialueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 15.2.2022, tai sopimuksen mukaan. Koeaika 3 kk.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.1.2022  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Uudenmaan ELY-keskus, Opastinsilta 12 B , 00520 HELSINKI

Viran/tehtävän kuvaus:

Uudenmaan ELY-keskuksessa Liikenne- ja infrastruktuuri -vastuualueella liikennejärjestelmäyksikössä on avoinna maankäytön asiantuntijan vakituinen tehtävä.

Maankäytön asiantuntijan keskeisenä tehtävänä on varmistaa liikennejärjestelmän ja erityisesti maanteiden liikenteellisten tarpeiden huomioon ottaminen eri kaavatasoilla. Maankäytön asiantuntija vastaa kaavayhteistyöstä kuntien ja muiden sidosryhmien kanssa sekä valmistelee kaavalausuntoja yleis- ja asemakaavoista ja maakuntakaavoista Liikenne- ja infrastruktuuri -vastuualueen osalta. Keskeistä tehtävässä on turvata maanteiden toteuttamisedellytykset kaavoituksessa ja maankäytön suunnittelussa sekä huolehtia käsiteltävien kaavahankkeiden vaikutusselvitysten riittävyydestä. Tehtävän tarkoituksena on tukea vuorovaikutteisia toimintatapoja ja valvoa kuntien päätöksenteon lainmukaisuutta maankäytön suunnittelussa. Lisäksi henkilön tehtäviin voi kuulua muita erikseen määritettäviä maankäytön ja liikenteen kehittämiseen ja suunnitteluun liittyviä tehtäviä.


Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin