Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Maanmittausinsinööri, Joensuu

Valtio Joensuu

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen.

Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.5.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 6.3.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Joensuu, Torikatu 36 A, 80100 Joensuu

Viran/tehtävän kuvaus:

Haluaisitko työn, jossa saat itse suunnitella työpäiväsi, kehittää taitojasi ja mennä välillä metsäänkin?

Etsimme joukkoomme toimitusinsinööriä työskentelemään maanmittausalan modernissa, alati toimintaansa uudistavassa Maanmittauslaitoksessa!

Nyt haettavana oleva toimitusinsinöörin virka on vakituinen alkaen 1.5.2020 (tai sopimuksen mukaan) ja se sijoittuu arviointitoimitusprosessin vastuualueelle ARTO-Keskinen. Maanmittauslaitos toimii valtakunnallisesti ja meillä on toimipaikkoja ympäri Suomen. Tämän viran sijoituspaikka on Joensuu.

Työtehtäväsi koostuvat pääosiltaan vaativan- ja erikoistuneen tason maanmittaustoimituksista. Töitä voidaan järjestellä niin, että painopiste näiden tasojen välillä sovitellaan kokemus- ja osaamistaustan mukaan. Toimenkuvasi sovitaan tarvittaessa yhteistyössä perustoimitusprosessin vastuualueen kanssa ja siihen voidaan sisällyttää toimitusten lisäksi muitakin kiinteistötehtäviä.

Jos menestyt tehtävässä, se tarjoaa sinulle väylän kehittyä laajasti arviointitoimituksiin erikoistuvaksi toimitusinsinööriksi.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään soveltuva maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkinto, tai aikaisempi insinöörin tai teknikon tutkinto (KML 5 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin