Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Maanmittausinsinööri, Tampere

Valtio Tampere

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen.

Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.4.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 6.3.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Tampere, Yliopistonkatu 38, 33100 Tampere

Viran/tehtävän kuvaus:

Etsimme joukkoomme sinua, maanmittausinsinööri työskentelemään maanmittausalan modernissa, alati toimintaansa uudistavassa Maanmittauslaitoksessa!

Toimit tilusjärjestelytehtävissä. Työtehtäväsi koostuvat ensisijaisesti peltotilusjärjestelyiden hankevastaavan tehtävistä. Lisäksi toimenkuvaasi sisältyvät tilusjärjestelyselvitykset, tilusjärjestelyiden viestintä ja sidosryhmäyhteistyö sekä yhteismetsien laajenemiseen liittyvät maanmittaustoimitukset.

Uskomme, että yhdessä tiimissä työskennellen saavutamme parhaat tulokset. Työskentelet osana tilusjärjestelytiimiä, joka toimii useilla paikkakunnilla eteläisessä Suomessa.

Nyt haettavana oleva maanmittausinsinöörin virka on vakinainen alkaen 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Maanmittauslaitos toimii valtakunnallisesti ja meillä on toimipaikkoja ympäri Suomen. Tämän viran toimipaikka on Tampere.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään soveltuva maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkinto, tai aikaisempi teknikon tai insinöörin tutkinto (KML 5 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin